Ekspert forklarer konservatismen på Knøs Gaard

21. april 2013 Politik

Ivrig blogger og kronikør i Berlingske, hyppig gæst i Deadline, anerkendt forsker og underviser på Syddansk Universitet, Søren Hviid Petersen, besøger Sønderborg til en debat om de konservative værdier og hvorfor Danmark aldrig har haft mere brug for konservatisme end i dag. Debat-arrangementet er åbent for alle, der er politisk nysgerrig og interesseret i den politiske debat. Det foregår på Knøs Gaard onsdag den 30. pril fra kl. 19 og det er gratis.

Søren Hviid Petersen

Artiklen fortsætter under annoncen

Slipseklædt gymnasiast og fritidsradiovært med fokus på punkmusik. Politisk engageret lige siden ungdomsårene i Kronjylland, dog uden ambition om at blive politiker.

Søren Hviid Petersen, lektor i Statskundskab.

– Det er jeg alt for kompromisløs til, siger han.

Har studeret statskundskab på Aarhus Universitet. Søren Hviid Petersen er i dag lektor i statskundskab ved Syddansk Universitet, hvor han især forsker i politisk filosofi. Slipset er skiftet ud med butterfly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med skarp tunge – ofte sat i en historisk og teoretisk kontekst – perspektiverer Søren Hviid Pedersen i kronikker, blogindlæg og debatter i radio- og Tv-studiet aktuelle samfundsmæssige udfordringer og deres mulige politiske løsninger. Han betegnes som en ”kyndig og konstruktiv kritiker af Det Konservative Folkeparti”.

 Konservatisme er ikke en ideologi

Søren Hviid Petersen indleder aftenen med et kort historisk rids over konservatismen og udviklingen af de konservative værdier. Med afsæt heri kommer han med bud på, hvorfor konservative værdier er vigtige for individets og samfundets udvikling – i dag og i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen afsluttes med mulighed for at udfordre og debattere med Søren Hviid Petersen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...