Ekspert: Utænkeligt med straffesag mod Carl Holst

8. oktober 2015 Politik

Region Syddanmark lagde onsdag deres kulegravning af sagen frem på et åbent møde. Redegørelsen, der nu er afleveret til Statsforvaltningen, afslører, at Christian Ingemann i stor stil lavede valgkampsarbejde for Carl Holst, selv om Ingemann var ansat til noget helt andet – og lønnet af regionen.

Det er mest sandsynligt, at undersøgelsen af Carl Holst fører til: Ingenting, mener ekspert.

Det er mest sandsynligt, at undersøgelsen af Carl Holst fører til: Ingenting, mener ekspert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Roger Buch, der er forskningschef i kommunalpolitik på Danmarks Journalisthøjskole, siger onsdag aften til TV SYD, at det er højst usandsynligt, at redegørelsen får juridiske konsekvenser for Carl Holst.

“Statsforvaltningen plejer at være meget afdæmpet i sine afgørelser, og det hører også til sjældenhederne, at der bliver foretaget egentligt afhøringer. Og det kræves der nok i denne sag, for at der kan komme en meget klar afgørelse imod Carl Holst”, siger Roger Buch.

 “Det værst tænkelige senarie for Carl Holst er, hvis Statsforvaltningen finder det bevist, at Holst har beordret eller bedt Ingemann om at bruge sin arbejdstid på valgkamp. Men selv hvis det skulle ske, skal han så først meldes til politiet, som så skal efterforske sagen og måske rejse tiltale. Så det er altså ganske usandsynligt, at det får juridiske konsekvenser for Holst”, siger Roger Buch.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...