Ekspertsnak og hygge i Fri BikeShop

14. november 2019 Erhverv

Torsdag aften lukkede Fri BikeShop 50 af deres kunder indenfor i butikken, hvor der var besøg af leverandører, som kan gøre enhver cykelentusiast klogere på både cykelgrej og tøj.

Cykelservice Nordic satte fo0kus på Muc Off-produkterne og dermed på rengøring og vedligeholdelse af cykler.

Garmin havde fået plads i værkstedet, hvor der var sat stole op, så gæsterne kunne sidde og lytte til fortællinger om det seneste nye indenfor cykelcomputere. I butikken blev der fortalt om Tacx, der er hjemmetrænere, hvor man under træningen kan køre mod andre i cykelløb, der vises på et tv-skærm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev også fortalt en masse om det bedste af det bedste indefor cykeltøj.

“Når vi laver sådan en aften, så er det for at give kunderne mulighed for at få mere at vide om de varer, vi har i butikken. I hverdagen har vi ikke tiden til sådan en gennemgang af for eksempel cumputere”, siger Fri BikeShop-ejer Kent Nissen.

Aftenen begyndte med lidt lækkert fra Rønhaveslagteren – og der var også besøg fra Vinspecialisten, som havde taget juleøl og portvin med.

Og gæsterne var glade for at være i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sådan nogle arrangementer kan der sagtens være flere af. Her kan vi se på cykelgrej og snakke med gamle cykelvenner”, siger en af deltagerne. Han tilføjer, at en stor del af oplevelsen er at hygge sig og kigge på, hvad der er i butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...