Ekstra Bladet: Carl Holst brugte regionsansat til sin valgkamp

14. september 2015 Politik

Mistanken om Carl Holsts brug af en medarbejder i Region Syddanmark til at have ført folketingsvalgkamp og være personlig assistent for den tidligere regionsrådsformand, stiger nu til nye højder.valg

Det er et CV på Holsts spindoktor, som belaster forsvarsministerens tidligere forklaring i sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Søndag afviste Carl Holst i Ekstra Bladet, at Christian Ingemann – der efterfølgende er blevet ansat som spindoktor for Holst i Forsvarsministeriet – var ansat til at være personlig presserådgiver og assistent for den sønderjyske Venstre-profil.

Er det mo9n Carl Holst, der lyver om brug af regionsansat i sin valgkamp - eller er det Ekstra Bladets kilder?

Er det mo9n Carl Holst, der lyver om brug af regionsansat i sin valgkamp – eller er det Ekstra Bladets kilder?

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Siger noget andet

Men på Christian Ingemanns tidligere arbejdsplads, Kommunikationsbureauet Kyster Presse, har det fremstået om den tidligere regionsansatte, at han netop var “Carl Holsts p.a. (personlige assistent red.) og personlige presserådgiver”.

Christian Ingemanns CV er nu blevet fjernet fra Kyster Presses hjemmeside.

CV-oplysningerne ryster Carl Holsts tidligere kollega i regionsrådet, Socialdemokraternes gruppeformand Karsten Uno Petersen:

“Det harmonerer enormt dårligt, at Carl Holst selv var ude at afvise, at han var personlig assistent, når der så står om Ingemann, at det var det, han var”, siger Karsten Uno Petersen til Ekstra Bladet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...