Ekstra Bladet er vært på et valgmøde på Sønderskov-Skolen

13. november 2017 KV2017

Mandag aften kommer Ekstra Bladet til Sønderborg og her vil man bl.a. kunne møde borgmester Erik Lauritzen, Peter Hansen og Jan Rytkjær Callesen, som sammen med lokale ildsjæle og borgere skal kaste lys på integrationen ved debatmødet i Sønderborg.

Vi vil derfor gerne høre din mening på Sønderskov-Skolen mellem klokken 17 og 19, skriver Ekstra Bladet i en pressemeddelelse.

Efterfølgende vil der blive serveret en snack med et håb om, at der også dér kan bygges bro over synspunkter og meningsforskelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chefredaktør Poul Madsen har allieret sig med Özlem Cekic, der er kendt som en ivrig debattør og foregangskvinde for dialogen.

De styrer i fællesskab debatmødet, der livestreames på avisens hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...