Ekstra service: Nordborg Handel bringer varer gratis ud til kunder i 6430

27. november 2020 Erhverv

Nordborg Handel tilbyder nu alle deres medlemsbutikker at agere bud for dem og køre varer direkte ud til deres kunder frem til 23. december!

Vi ved, at Corona-virussen giver en lang række af borgere i Nordborg kommune store problemer med at handle ind. Det gør vi nu noget ved – vi bringer simpelthen alle julegave indkøb ud til alle borgere!

Det skal ses som en fremstrakt hånd til alle borgere, som gerne vil passe ekstra på i det offentlige rum, pressede familier, personer i karantæne, ældre borgere, der ikke selv kan handle julegaver ind, skriver Nordborg Handel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er af meget stor betydning at vi tænker kreativt og står ekstra godt sammen i denne her periode, for at sikre at kunderne vælger julegaveindkøbene lokalt og ikke går vejen mod store internationale webshops.

Så vi har derfor i perioden frem til 23. december ”NORDBORG HANDEL bringer GRATIS ud” med levering mandag til fredag. Udviklingen af den ekstra service er sket i raketfart for at støtte julehandelen lokalt i hele 6430 Nordborg.

Formand Jørgen Bundgaard fra Tøjeksperten fortæller, at kunderne blot går ind på den enkelte detailbutiks Facebookside eller ringer til butikken, sender en SMS – eller måske en mail – og så bestiller de alle de julegaver som de gerne vil købe og betaler via MobilePay eller den betalingsform, som man aftaler med butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette nye services tiltag er nemt og enkelt:

Kunderne bestiller i butikken inden kl. 15.00 og varerne bliver leveret gratis næste dag – direkte til døren af ”NORDBORG HANDEL bringer GRATIS ud-bilen”.

Jørgen Bundgaard påpeger, at det ikke gælder udbringning af dagligvarer samt Take-Away.

”Vi vil med det nye tiltag rykke helt sammen i denne situation. Og vi sætter utrolig stor pris på at alle støtter de lokale butikker, også i denne tid, så sikrer vi sammen, at detailhandlen i vores by eksisterer og er velfungerende på den anden side af denne situation”, siger Jørgen Bundgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...