Ekstraforestilling for dem der vil indenfor i Keddes værtshus

6. februar 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Rigtigt mange vil hjælpe til med at redde Keddes værtshus så de har besluttet at holde åbent en sidst gang fredag den 24. februar kl. 19.30 – og er du en af dem, som vil have det oplevelse med, så skal bestilles billetter på lilleteater.dk eller  74 65 37 67 og det skal gå hurtigt, hvis du ikke vil risikere, at der igen er udsolgt, skriver Det Lille Teater.

Forestillingen den 24. februar er en ekstra – og det skyldes, at Det Lille Teater solgte alle billetter til de tidligere forestillinger – og nu er der flere, der også vil se stykket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Keddes værtshus bliver reddet af fem fantastisk veloplagte og forrygende skuespillere, der – sammen med deres orkester – væltede Det lille Teater med deres stykke, Ud ad en blind vej.

Publikum fik en forestilling, hvor der var fuldt tryk på underholdningen og løjerne fra første sang til de efter to timers forrygende underholdning lukkede værtshuset, skriver Det Lille Teater.

Vil du også se, hvad gruppen, Den blinde vej, gør for at redde Keddes værtshus, så er der mulighed for billetter til ekstra-forestillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter koster 90 kroner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...