Elbil på vej fra Paris til Oslo – oplader under kørslen

1. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag tager ProjectZero imod to gæster, Frederic Joint og Jean-Baptiste Segard fra Paris. De er på vej til Oslo for, at deltage i en elbilkonference med deres produkt EP Tender. De har valgt at besøge Sønderborg fo, at vise, hvordan EP Tender kan gøre elbiler mere attraktive i Danmark.

Samtidig vil de gerne høre mere om Sønderborg-områdets CO2-neutrale vision samt indsatsen inden for transportområdet.

 

EP tender er en lille påhængstrailer til elbiler, som generer strøm under kørslen via en generator til elbilen, sås  elbilens batteri rækker længere og derfor behøves der ikke bruges tid på opladning. På den måde kan elbilbrugerne undgå mange og lange opladningsstop undervejs, når der skal køres længere ture, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en spændende løsning vores to gæster kommer og præsenterer, så vi er glade for at de har valgt at ligge vejen forbi Sønderborg. Det er et udtryk for, at vi er med fremme og at der bliver lagt mærket til hvad vi gør på området”, siger Pernille Petersen fra ProjectZero.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...