Elbil på vej fra Paris til Oslo – oplader under kørslen

1. februar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag tager ProjectZero imod to gæster, Frederic Joint og Jean-Baptiste Segard fra Paris. De er på vej til Oslo for, at deltage i en elbilkonference med deres produkt EP Tender. De har valgt at besøge Sønderborg fo, at vise, hvordan EP Tender kan gøre elbiler mere attraktive i Danmark.

Samtidig vil de gerne høre mere om Sønderborg-områdets CO2-neutrale vision samt indsatsen inden for transportområdet.

 

EP tender er en lille påhængstrailer til elbiler, som generer strøm under kørslen via en generator til elbilen, sås  elbilens batteri rækker længere og derfor behøves der ikke bruges tid på opladning. På den måde kan elbilbrugerne undgå mange og lange opladningsstop undervejs, når der skal køres længere ture, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en spændende løsning vores to gæster kommer og præsenterer, så vi er glade for at de har valgt at ligge vejen forbi Sønderborg. Det er et udtryk for, at vi er med fremme og at der bliver lagt mærket til hvad vi gør på området”, siger Pernille Petersen fra ProjectZero.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...