Elev fra Gråsten Landbrugsskole er ‘Årets Kvægelev 2024’

Isabella van Noordenne får sin pris. Pressefoto
Isabella van Noordenne får sin pris. Pressefoto
27. februar 2024 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Nysgerrig, dygtig og grundig. Sådan beskrives Isabella van Noordenne fra Gråsten Landbrugsskole, der netop har vundet prisen som Årets Kvægelev 2024. Prisen blev overrakt til Kvægkongres 2024 i Herning, skriver Landbrug og Fødevarer i en pressemeddelelse.

Her sagde Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Sektor Kvæg, blandt andet:

“Juryen har lagt vægt på, at Isabella van Noordenne har et ønske om hele tiden at udvikle sig. Hun forstår de økonomiske konsekvenser af de beslutninger, der tages. Hendes arbejdsgiver udtaler, at hun er et scoop for enhver virksomhed”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hun er stolt af sit job og sit erhverv. Hun brænder for at vise kvægbruget frem for folk udenfor erhvervet og drømmer om at trække dem tættere på, så vi kan sparre med hinanden. Hun ser fremad, ser muligheder og har fokus på den udvikling, landbruget skal igennem. Stort tillykke med prisen”.

Det var en meget rørt vinder, der takkede sine kollegaer, sit praktiksted, sin far og sine veninder.

Isabella van Noordenne er indstillet af Maarten Damsteegt, Hedsgaard, Tinglev, hvor hun er i praktik, når hun ikke går på Gråsten Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har indstillet Isabella til prisen, fordi hun er:

”Isabella van Noordenne er drømmen om en elev – målrettet og ønsker hele tiden at udvikle sig. Hun ser fremad, og ser muligheder i stedet for begrænsninger og kan se økonomiske konsekvenser på længere sigt. Nysgerrig, dygtig og grundig. Hun tager ansvar og løfter resultaterne”.

Det er Landbrug & Fødevarer, Sektor for Kvæg, der hvert år uddeler pris som Årets elev. Prisen er målrettet elever på landmandsuddannelsen. Udover Isabella var der to andre dygtige finalister til prisen. Det var Ida Marie Dalhede fra Dalum Landbrugsskole og Nanna Christine Schmidt fra Gråsten Landbrugsskole.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...