Elev på Dybbøl-Skolen testet positiv for Corona

2. oktober 2020 COVID-19

En elev på Dybbøl-Skolen er i dag, fredag, testet positiv for Corona. Eleven går i 9. klasse, og den positive  test har betydet, at 24 elever i klassen samt en lærer fredag blev sendt hjem.

“Vi har fået svaret om den positive test her i dag og vi har været og er i fuld gang med smitteopsporingen i samarbejde med sundhedsberedskabet. Som det allerførste har vi valgt at sende alle eleverne i klassen, hvor eleven går, hjem for at undgå yderligere smittespredning”, siger skoleleder Michael Jacobsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne er nu blevet bedt om at blive testet og når de har en negativ test, så må de komme i skole igen, såfremt der ikke er symptomer.

Alle forældre på Dybbøl-Skolen er informeret om situationen.

De andre elever og lærere på Dybbøl-Skolen kan fortsætte med den normale skolegang.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...