Elev på Ulkebøl Skole smittet med Corona

23. september 2020 COVID-19

En elev i 6. klasse på Ulkebøl Skole er onsdag testet positiv for Corona. Kammeraterne, der har været i kontakt med den smittede elev, blev orienteret sidst på skoledagen og derefter sendt hjem.

“Vi står i en lidt speciel situation, fordi eleven har ikke været i skole siden torsdag i sidste uge. Ingen af klassekammeraterne har umiddelbart Corona-symptomer og når de ikke har det, så kan de tidligst få en coronatest den 1 oktober”, siger skoleleder Elin Bergmann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Retningslinjerne siger, at har man ikke symptomer på smitte efter syv dage, så betragtes man som rask og må gerne komme i skole eller tage på job – også uden at have fået taget en test.

“Derfor har vi – efter samråd med sundhedsberedskabet – givet elever og forældre besked om, at de kan komme i skole igen fra mandag, under forudsætning af, at de altså ikke har symptomer på Corona”, siger Elin Lei Bergmann

På Aula er alle skolens forældre informeret om situationen og resten af Ulkebøl Skolens elever kan indtil videre fortsætte med deres normale skolegang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunens sundhedsberedskab følger sammen med skolen udviklingen tæt.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...