Elever fra Det Blå Gymnasium håber på at vinde iværksætterpris

23. november 2016 Uddannelse

Tre elever fra Det Blå Gymnasium var tirsdag på Sønderborg Iværksætter Service, hvor de trænede på at blive superskarpe til at fremlægge deres forretningsidé foran fremmede.

Den 8. december er der finale i kapløbet om en check på 5.000 kroner til den bedste forretningsidé i den såkaldt ungerække og vinderen findes ved et arrangement i BC Syd, hvor både “voksne” og unge iværksætterspirer møder dommerne.

“Vi vil gerne vinde og synes selv, vi har en rigtig god idé og det er en APP som skal gøre det sjovt, let og mere socialt at købe tøj”, Kristian, der er makker med Kasper og Martin. De tre har arbejdet med deres idé, som er en del af en skoleopgave, i omkring seks uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er selvfølgelig både overraskende og herligt, vi er gået videre med ideen”, siger Martin. De tre er enige om, de er et godt team.

“Vi ses rigtigt meget i hverdagene og vi kender hinanden, så vi ved, hvilke styrker, som hver af os har”, siger de enigt.

Nu er det virkeligheden

De ser med stor alvor på, at deres idé om en APP ikke længere bare er en skoleopgave, men en idé, der kan blive til virkelighed.

“Vi vil arbejde hårdt på at lave en rigtig god fremlæggelse foran dommerne og så er det jo op til dem, om vores idé er den bedste”, siger Kristian til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu sætter de pris på, at der er nogle mennesker, der lærer dem, hvordan man skal træde op på en scene og lægge sin idé frem for et panel.

Du kan komme gratis med til prisuddelingen på Det Blå Gymnasium den 8. december kl. 17.00, hvor vinderne af  Sønderborg Gazelle Pris, Sønderborg Iværksætter Pris og Ungdoms I-Prisen findes og hvor du også kan høre et indlæg af  Jacob Risgaard, ejer af Coolshop.dk. Det hele kædes sammen af konferencier/stand-up Anders Bonde. Tilmelding kan ske hér.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk