Elfirmaet NH Jespersen har gjort sig fortjent til Sønderborg i Arbejde-prisen

20. januar 2023 Erhverv

For at markere det store samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag, har Styregruppen for Sønderborg i Arbejde som noget nyt besluttet at uddele Sønderborg i Arbejde-prisen. En pris, der skal uddeles én gang hvert år.

Den første modtager af Sønderborg i Arbejde-prisen, som er en vandre-pris, er elfirmaet N.H. Jespersen A/S fra Sønderborg, der dag efter dag tager et stort, socialt ansvar for sine ansatte. Dertil kommer, at virksomheden løbende altid har mindst ti lærlinge ansat og dermed er med til at uddanne faglærte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen overrakte Sønderborg i Arbejde-prisen og roser virksomheden:

”N.H. Jespersen A/S er valgt, fordi der er tale om en meget rummelig arbejdsplads, der tager et meget stort socialt ansvar for at holde deres medarbejdere i jobbet. Der er både seniorordning, plads til flere kollegaer på nedsat tid på grund af sygdom, praktikker samt en række andre sociale tiltag. Samtidig uddanner firmaet mange lærlinge, og N.H. Jespersen tager langt flere lærlinge ind i forhold til virksomhedens størrelse, og det har for Styregruppen været udslagsgivende for valget af prismodtageren. Det store samfundsansvar gør, at elfirmaet N.H. Jespersen A/S er den første modtager af Sønderborg i Arbejde-prisen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”1000 tak for prisen – at vi får den skyldes et helt team af medarbejdere”, sagde prismodtager Ole Jespersen.

I alt fire virksomheder var nomineret til Sønderborg i Arbejde-prisen 2023, og det var: NH Jespersen Rema 1000 på Nørrekobbel, BITZER Electronics og Rema 1000 i Dybbøl.

Sønderborg i Arbejde-prisen blev uddelt på EUC Syd ved et arrangement, der også omfattede uddeling af Sønderborg i Arbejde-mærket til 58 virksomheder, som havde søgt om at få mærket, der gør, at de nu kan skilte med social ansvarlighed. Blandt de 58 virksomheder er Brugsforeningen for Als og Sundeved, Bitzer Electronics, Bauhaus Sønderborg, Sydbank, Handl Enkelt, Hotel Sønderborg Kaserne, Danfoss, Linak, Puls Human Relations, Torve-Hallen og mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et par år siden samarbejdet begyndte og nu blev det tid til at uddele en pris og Sønderborg i Arbejde-mærker. I alle viser social ansvarlighed og det gør en kæmpe forskel”, sagde borgmesteren.

Formanden for Sønderborg i Arbejde, Kjeld Stærk sagde, at vi lige har hørt statsministeren sige, at omkring 45.000 unge går rundt uden at have taget en uddannelse.

”Det er jo lidt af et paradoks, når vi samtidig mangler faglærte. Men heldigvis er der virksomheder, der praktiserer socialt ansvar”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...