Elforbrugere kan se frem til lavere regninger

7. november 2016 Erhverv

Der er godt nyt for de danske elforbrugere, hvis regninger skal sættes ned med flere hundreder millioner kroner.

Regeringen har ifølge TV2 sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale om økonomisk regulering af elnetvirksomhederne, som skal effektiviseres, hvilket vil sænke elregningen for husholdninger og virksomheder.

“Det er en god dag for de danske elforbrugere, som står til at få sænket elregningen med op til 600 millioner kroner årligt”, siger energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere mandag skrev dagbladet Politiken, at de ti største elselskaber siden 2006 har sænket de samlede omkostninger med flere end 700 millioner kroner.

Det viser tal fra Energitilsynet.

Men denne besparelse er ikke kommet forbrugerne til gode i form af lavere priser. Prisen for at få strømmen leveret er de seneste ni år steget med 12 procent ud over de almindelige prisstigninger, viser selskabernes egne tal.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...