Elforbrugere kan se frem til lavere regninger

7. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er godt nyt for de danske elforbrugere, hvis regninger skal sættes ned med flere hundreder millioner kroner.

Regeringen har ifølge TV2 sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale om økonomisk regulering af elnetvirksomhederne, som skal effektiviseres, hvilket vil sænke elregningen for husholdninger og virksomheder.

“Det er en god dag for de danske elforbrugere, som står til at få sænket elregningen med op til 600 millioner kroner årligt”, siger energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt.

Tidligere mandag skrev dagbladet Politiken, at de ti største elselskaber siden 2006 har sænket de samlede omkostninger med flere end 700 millioner kroner.

Det viser tal fra Energitilsynet.

Men denne besparelse er ikke kommet forbrugerne til gode i form af lavere priser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for at få strømmen leveret er de seneste ni år steget med 12 procent ud over de almindelige prisstigninger, viser selskabernes egne tal.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...