Ellen Trane Nørby genvalgt som folketingskandidat for Venstre

11. august 2020 Politik

Mandag aften holdt Venstre generalforsamling i kommuneforeningen og Ellen Trane Nørby blev genvalgt til at repræsentere Venstre som folketingskandidat. Det oplyser formand for kommuneforeningen, Karsten Schøn, på sin Facebookside.

Ellen Trane Nørby har siddet i Folketinget siden 2005 og i juni 2015 blev hun udnævnt til minister for børn, undervisning og ligestilling og ved regeringsrokaden i 2016 blev hun udnævnt til Sundhedsminister.

I oktober 2014 blev Ellen Trane Nørby valgt som spidskandidat til Europaparlamentsvalget, men den post trak hun sig fra, da hun blev gravid og pendlerture mellem Bruxelles, København og Sønderborg, ikke var foreneligt med ansvaret for et lille barn.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...