Ellen Trane Nørby genvalgt som folketingskandidat for Venstre

11. august 2020 Politik

Mandag aften holdt Venstre generalforsamling i kommuneforeningen og Ellen Trane Nørby blev genvalgt til at repræsentere Venstre som folketingskandidat. Det oplyser formand for kommuneforeningen, Karsten Schøn, på sin Facebookside.

Ellen Trane Nørby har siddet i Folketinget siden 2005 og i juni 2015 blev hun udnævnt til minister for børn, undervisning og ligestilling og ved regeringsrokaden i 2016 blev hun udnævnt til Sundhedsminister.

I oktober 2014 blev Ellen Trane Nørby valgt som spidskandidat til Europaparlamentsvalget, men den post trak hun sig fra, da hun blev gravid og pendlerture mellem Bruxelles, København og Sønderborg, ikke var foreneligt med ansvaret for et lille barn.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...