Ellen Trane Nørby kom med i vandselskabernes brancheforenings bestyrelse

21. maj 2022 Erhverv

Sønderborg Forsyning er nu repræsenteret i brancheforeningen for de danske vandselskaber, DANVA. Sønderborg Forsynings formand, Ellen Trane Nørby, er på årsmødet torsdag-fredag blevet valgt til bestyrelsen i DANVA. Et bestyrelsesarbejde, hun ser frem til, fordi det blandt andet betyder, at Sønderborgs interesser kan varetages og styrkerne kan synliggøres, fortæller hun i en pressemeddelelse.

DANVA er en indflydelsesrig brancheforening i Danmark, som gennem mange år har sat standarden internationalt for udviklingen af en effektiv og nytænkende sektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor glæder det direktør Hans Erik Kristoffersen, at Sønderborg Forsynings formand Ellen Trane Nørby nu får mulighed for at øve indflydelse på de rammer, som fremtidens vandsektor skal udvikle sig indenfor.

”Det vil uden tvivl også komme Sønderborg Forsyning til gode”, siger Hans Erik Kristoffersen

DANVA er interesseorganisationen for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand. Foreningen er en selvstændig nonprofit-forening, finansieret af medlemmerne og ved indtægtsdækket virksomhed.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...