Ellen Trane Nørby: Nogle folkeskoler har ikke indført skolereformen

11. november 2016 REGIONALT

Undervisningsminister Ellen Trane Nørby har tabt tålmodigheden med de folkeskoler, der endnu halter bagefter med at få implementeret væsentlige elementer af den omstridte folkeskolereform, der trådte i kraft for mere end to år siden.

Skolernes problemer kan medføre øget fravær, dårligere trivsel og skabe frustrationer både blandt lærere, elever og forældre, og nu er det ifølge ministeren “på tide” at sikre fra centralt hold, at alle elever over hele landet får lige muligheder for at opleve en motiverende undervisning med læring på forskellige måder.

Bekymring deles af mange

”Det er ikke kun en bekymring, jeg har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den deles af mange aktører på området. Vi kan se, at det går rigtig godt på en lang række skoler. Men der er altså også nogle steder, hvor man bare må sige, at man ikke er kommet godt fra start.

Der er nogle steder, hvor man stadig ikke har fået organiseret tingene godt nok”, siger undervisningsminister Ellen Trane Nørby til Altinget..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...