Ellen Trane Nørby: Nogle folkeskoler har ikke indført skolereformen

11. november 2016 REGIONALT

Undervisningsminister Ellen Trane Nørby har tabt tålmodigheden med de folkeskoler, der endnu halter bagefter med at få implementeret væsentlige elementer af den omstridte folkeskolereform, der trådte i kraft for mere end to år siden.

Skolernes problemer kan medføre øget fravær, dårligere trivsel og skabe frustrationer både blandt lærere, elever og forældre, og nu er det ifølge ministeren “på tide” at sikre fra centralt hold, at alle elever over hele landet får lige muligheder for at opleve en motiverende undervisning med læring på forskellige måder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bekymring deles af mange

”Det er ikke kun en bekymring, jeg har. Den deles af mange aktører på området. Vi kan se, at det går rigtig godt på en lang række skoler. Men der er altså også nogle steder, hvor man bare må sige, at man ikke er kommet godt fra start. Der er nogle steder, hvor man stadig ikke har fået organiseret tingene godt nok”, siger undervisningsminister Ellen Trane Nørby til Altinget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...