KV21: Ellen Trane Nørby synes hun selv og Venstre fik et godt valg

18. november 2021 KV21

Selvfølgelig havde vi gerne set et valgresultat, som sikrede et borgerligt flertal i Byrådet, men jeg synes, at vælgerne bakkede Venstre flot op, siger partiets borgmesterkandidat Ellen Trane Nørby.

“Venstre har i dag syv pladser i Byrådet og vi havde internt sagt til hinanden, at 10 ville være virkeligt fint og så fik vi 11 mandater”, siger Ellen Trane Nørby, som fik 5.822 personlige stemmer.

“Selvfølgelig er jeg glad for, at der er så mange, som satte deres kryds ud for mit navn”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hele valgkampen har Ellen Trane Nørby sagt, at hun mener, hun bedre kan gøre noget godt for Sønderborg ved at være borgmester end ved at sidde i Folketinget. Og hun har også sagt til SønderborgNYT, at uanset udfaldet af kommunalvalget, så kommer hun ikke til at genopstille til Folketinget.

Ellen Trane Nørby og Venstre gik til valg på fornyelse.

“Og vi oplevede, at rigtigt mange stemte for fornyelse”, siger Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Ellen Trane Nørby fortæller, at hun er meget tilfreds med den store indsats, som de mange Venstrekandidater har ydet i valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu går Venstres nye byrådgruppe og de øvrige medlemmer af det blå valgforbund og venter på at se, om Erik Lauritzen og hans socialdemokrater, Slesvigsk Parti og Enhedslisten vil være med til at lave en flertalsgruppe på 31.

“Hvis de ikke vil det, så fortsætter de med blokpolitikken”, siger hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...