Ellen Trane Nørby er Venstres spidskandidat til EU

6. oktober 2013 Uncategorized

Lørdag blev Ellen Trane Nørby valgt som Venstres spidskandidat til EU-Parlamentet. Det skete på partiets landsmøde i Odense.

– Jeg vil arbejde for et mere liberalt EU og tror, at det er via EU vi skal bekæmpe arbejdsløsheden i Danmark, siger Ellen Trane Nørby.

EU-politikere glemmes

Om det lykkes Ellen Trane Nørby at gøre EU-politik synlig og interessant for danskerne, må tiden vise. Ret mange EU-politikere bliver hurtigt glemt, når først de lander i parlamentet, fordi der ikke er ret mange danskere, der følger med i, hvad de laver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby er nu officiel spidskandidat til EU-parlamentet.

Ellen Trane Nørby er nu officiel spidskandidat til EU-parlamentet.

– Det er jo en svær opgave, siger hun.

Sønderborgs Venstremedlemmer har ønsket Ellen Trane Nørby tillykke med kandidaturet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men de er også kede af, jeg så ikke kan repræsentere Sønderborg i Folketinget, siger Ellen Trane Nørby. Hun fortæller, hun ikke kan klare på EU-parlament og Folketinget på én gang.

Ellen Trane Nørby bliver boende i Sønderborg.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...