Ellen Trane Nørby er Venstres spidskandidat til EU

6. oktober 2013 Uncategorized

Lørdag blev Ellen Trane Nørby valgt som Venstres spidskandidat til EU-Parlamentet. Det skete på partiets landsmøde i Odense.

– Jeg vil arbejde for et mere liberalt EU og tror, at det er via EU vi skal bekæmpe arbejdsløsheden i Danmark, siger Ellen Trane Nørby.

EU-politikere glemmes

Om det lykkes Ellen Trane Nørby at gøre EU-politik synlig og interessant for danskerne, må tiden vise. Ret mange EU-politikere bliver hurtigt glemt, når først de lander i parlamentet, fordi der ikke er ret mange danskere, der følger med i, hvad de laver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby er nu officiel spidskandidat til EU-parlamentet.

Ellen Trane Nørby er nu officiel spidskandidat til EU-parlamentet.

– Det er jo en svær opgave, siger hun.

Sønderborgs Venstremedlemmer har ønsket Ellen Trane Nørby tillykke med kandidaturet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men de er også kede af, jeg så ikke kan repræsentere Sønderborg i Folketinget, siger Ellen Trane Nørby. Hun fortæller, hun ikke kan klare på EU-parlament og Folketinget på én gang.

Ellen Trane Nørby bliver boende i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...