Ellen Trane sikrer time-driften mellem Als og Fyn

3. april 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En glad Ellen Trane Nørby konstaterer, at det kan betale sig at slås for lokalområdet.

Ellen Trane Nørby gavnede Sønderborg i Folketingssalen.

Ellen Trane Nørby gavnede Sønderborg i Folketingssalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er glad for, at transportminister Magnus Heunicke nu garanterer, at han og regeringen ikke vil forringe færgesejladsen på Bøjden-Fynshav. Tilsagnet kom, da jeg havde ham i folketingssalen til besvarelse af spørgsmål. Ministeren sagde ordret, at han vil følge Sønderborg og Faaborg-Midtfyns kritik og indstilling og dermed ikke efterkomme selskabet færgens forslag om at indsætte en større færge på overfarten og dermed afskaffe timesdriften. Det er en vigtig garanti som jeg vil holde ministeren op på, siger Venstres lokale folketingsmedlem Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontrakten med færgeselskabet betyder rent juridisk, at transportministeren ikke behøver tage kommunernes indvendinger i betragtning i beslutningen, og derfor er den politiske garanti vigtig.

Både Sønderborg Kommune og Faaborg-Midtfyn kommune har kritiseret forslaget fra selskabet Færgen, der står for overfarten mellem Fynshav og Bøjden.

– Færgedriften mellem Bøjden og Fynshav er en væsentlig forbindelse mellem Fyn og Sønderjylland, og derfor er det også en infrastrukturforpligtelse, som Transportministeriet ikke skal løbe fra, slutter Ellen Trane Nørby

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...