EM: Hotel Alsik har sat benet der sparker os til tops på to go-kortet

12. juni 2021 Erhverv

Hotel Alsik sætter en ny ret på ‘to go’ i dag og det er for at skyde EM i gang. Retten har en helt special pris og det skyldes EM og den kan købes i hele EM perioden.

Du kan købe benet, der sparker os til tops ved EM – og det er herlig mør BBQ-grillkølle med varme krydderier, Coleslaw af sommerkål, pikant brødkrumme med solmodne tomater, lun kartoffel mousseline & topskud af chili – lige til at hente og tage med hjem.

Det er ikke længe siden Hotel Alsik begyndte at sælge ‘Alsik to go’, så sønderborgenserne og gæster i sommerhusene kan smage den herlige mad, som stjernekokken Jesper Koch og hans kokke laver.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det går bedre end fantastisk med ‘Alsik to go’ og både fredage, lørdage og søndage bliver der udsolgt, så det gælder om at bestille i rigtig god tid. Folk har virkeligt taget ‘to go’ til sig”, siger Jesper Koch til SønderborgNYT. ‘Alsik to go’ kan bestilles alle ugens dage.

Du kan se udvalget af to go retter og bestille på Hotel Alsiks hjemmeside .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...