Emma Gad – og nu gider vi igen

19. november 2020 Kultur

Tirsdag 1. december kl.19.30 viser Sønderborg Teaterforening lystspillet “Emma ude af takt”. Selvom stykket er baseret på Emma Gads legendariske gyldne leveregler, er det dog andre sociale regler som er gældende i det sociale liv i dag.

I ’60erne og ’70erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogen regler. I dag er der en modbevægelse på vej, for selvom det eksempelvis fungerer for den enkelte at snakke i telefon under hele middagen, synes resten af selskabet ikke nødvendigvis, at det er i orden. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emma Gadss gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler, skriver teaterforeningen.

Med i stykket er: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck.

Kapelmester: Sanne Graulund

Billetter til forestillingen kan købes på teaterforeningens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...