En flot buket som tak for 11 års ihærdig indsats

24. juni 2020 Erhverv

Inden onsdagens Byrådsmøde fik tidligere forvaltningsdirektør Inge Olsen en stor tak og en flot buket som tak for den store indsats, hun har leveret gennem hele 11 år.

“Vi er flere tidligere formænd for Teknik- og Miljøudvalget, som har oplevet, at du – undskyld ordvalget – knokler røven ud af bukserne”, sagde borgemster Erik Laurritzen til Inge Olsen, som nu er trådt et par trin ned ad rangstigen.

“Du skal arbejde med noget, der virkelig har din interesse. Blandt andet et center for Verdensmål på Kær Vestermark og udviklingen Naturpark Nordals. Det bliver uden tvivl godt Vi ved jo, at du er rigtigt god til at komme med kreative løsninger”, sagde borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Puslespil lagt påny

Forvaltningen Kultur, Turisme og Bæredygtighed skiftede med Inge Olsens afgang navn til Kultur og Erhverv. Forvaltningen tilføres nye opgaver og justeres på baggrund af de nye opgaver.

Erhvervsservice flyttes fra Kommunaldirektørens Stabe til forvaltningen Kultur og Erhverv og turismeområdet samlet i en afdeling sammen med Erhvervsservice.

Arbejdet med bæredygtighed, natur og landdistrikter flyttes til en nyoprettet afdeling under Kommunaldirektørens Stabe.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med organisationstilpasningen fratrådte Inge Olsen som direktør for Kultur, Turisme og Bæredygtighed. Inge Olsen varetager fremover opgaven som chef for afdelingen Bæredygtighed, Natur og Landdistrikter, som er en stabsfunktion i Kommunaldirektørens Stabe. Inge Olsen skal i den nye rolle have fokus på udviklingen af Kær Vestermark som et center for verdensmål og udviklingen af Naturpark Nordals. Samtidig skal hun sikre, at bæredygtighed og arbejdet med landdistrikterne fastholdes og udvikles som højt prioriterede områder på tværs af organisationen.

Med virkning fra 18. juni blevchefen for Kultur og Fritid, Nicolai Dupont Heidemann, konstitueret i stillingen som direktør for forvaltningen Kultur og Erhverv. Sideløbende med konstitueringen sættes gang i en proces med fordeling af chefer og ledere i henholdsvis Kultur og Erhverv og Kommunaldirektørens Stabe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...