En håndfuld indbrud i weekenden

30. maj 2016 112

Natten mellem fredag og lørdag blev en siderude knust på en bil, der holdt parkeret på Asylvej ved Kunstskolen. Tyven fandt tilsyneladende ikke noget af interesse i bilen.

I en villa på Sundsmarksvej smed en tyv en havekrukke gennem en rude i en terrassedør kl. 03:16. Fra villaen blev der stjålet en PH-loftlampe og en PH bordlampe, siger politiet.

Ved et indbrud hos Kværs Auto på Søndertoft i Kværs blev kasseapparatet tømt for vekselpenge. Tyven kom ind ved at bryde en dør op til kontorbygningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I haveforeningen Skovly blev der natten mellem lørdag og søndag brudt ind i to kolonihavehuse.

I det ene hus blev en dør til udestuen brudt op og tyven rodede hele huset igennem. Herfra blev der stjålet 8 flasker vin og en ostekniv.

I det andet hus kom tyven ind gennem en ulåst dør. Her blev der stjålet 2 flasker rødvin, en flaske hvidvin og en dåsecola. Tyvene efterlod ostekniven fra det første indbrud inden han eller hun forlod stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...