En ny plan skal få flere til at flytte til Sønderborg

10. september 2015 Sundeved

En ny plan skal sikre, at flere flytter til Sønderborg Kommune for at bo, arbejde og studere. Strategien og det tilhørende handlingskatalog indeholder en lang række konkrete tiltag, der nu er blevet prioriteret i en såkaldt køreplan.

Ole W. Stenshøj  og Erhvervsudvalget har en plan, der trækker tilflyttere.

Ole W. Stenshøj og Erhvervsudvalget har en plan, der trækker tilflyttere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra 1. januar 2016 skal en ny bosætningskoordinator sammen med et bosætningssekretariat sikre, at tiltagene føres ud i livet i et tæt samarbejde med borgere, foreninger og virksomheder.

“Det tætte samarbejde med borgere, foreninger og virksomheder er en helt afgørende forudsætning for at bosætningsstrategien bliver en succes. Det tætte samarbejde skal sikre et bredt ejerskab og et stærkt engagement hos de lokale bosætningsambassadører”, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

En af bosætningskoordinatorens første opgaver bliver, at udarbejde velkomstmateriale til nye tilflyttere og sikre online markedsføring og branding af Sønderborg Kommune.

Bosætningsstrategien indeholder en lang række forslag, der alle skal gøre Sønderborg Kommune mere attraktiv for tilflyttere. Forslagene er bl.a. et resultat af tre workshops internt i kommune og med eksterne parter. Der har også været afholdt interviewrunder med borgerne i Nordborg, Gråsten og Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...