En vision-board-workshop kan lære dig at gøre dine drømme virkelige

20. december 2022 Erhverv
Birgitte Mølkjær Bøge. Privat foto
Birgitte Mølkjær Bøge. Privat foto

Du kan gøre dine drømme til virkelighed ved at deltage i en vision-board-workshop. Når du visualiserer og fokuserer på det, du gerne vil have i dit liv, fokuserer du udelukkende på det positive – og det er det, der giver dig alt det, du drømmer om. Du har nu muligheden for at skabe din helt egen vision for 2023 og opnå alt det fantastiske, du ikke nåede i 2022, skriver Birgitte Mølkjær Bøge, som ejer virksomheden LevLivet.

Brug tre timer søndag formiddag den 15. januar i Brandstationen i Broballe. Her laver du dit eget vision-board, som gør dine mål synlige og specifikke. Du lærer også, hvordan visualisering og guidede meditationer hjælper dig med at afklare dine mål og værdier, og hvor kraftfuldt det er at have noget visuelt at fokusere på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jamen er det ikke bare noget hippie-agtigt fis?

Nej da! Der er masser af forskning, der viser, at det virker. Sportsfolk har i mange år brugt visualisering til at nå deres mål – og du kender sikkert placeboeffekten, som bruges i forsøg, når nye lægemidler skal testes. Hvilken rolle placebo spiller i forhold til dit vision-board, vil du høre mere om i foredraget, som sætter workshoppen i gang.

Det er årets bedste gave til dig selv og samtidig gaven, som bliver ved med at give!

Artiklen fortsætter under annoncen

Skriv helt uforpligtende til Birgitte Mølkjær Bøge på ’LevLivetBirgitte@gmail.com’ for at høre mere om, hvordan du kommer med.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...