Endelig blev det tid til sæsonens første ProMusica

26. september 2021 Kultur

Søndag eftermiddag sagde Katrin Rimer velkommen til sæsonens første ProMusica-koncert i Alsions koncertsal, hvor der var kommet en hel del mennesker.

“Og først skal I høre den smuykke Lada Fedorova spille Jules Massenets Meditation og det er vidunderlig, indadvendt musik”, sagde Katrin Rimmer og fortsatte:

“Og derefter skal Lada Fedorova spille Flamenco for soloviolin”.

Efter Lada Fedorova havde spillet, blev der spillet tegnefilmsmusik af en strygertrio – og for at vi kunne følge handlingen i historien, så læste Jacob Ehlemedal hisorien, hvorefter strygerne fortalte det samme gennem deres musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

I pausen sagde en af tilhørerne, at ProMusica er alletiders mulighed for alle dem, der ikke rigtigt ved. om den klassiske musik er noget for dem.

“Her kan de høre kammermusik og det er gratis at komme indenfor og høre musik af virkelig høj kvalitet og også opleve musikerne på en mere afslappet måde end når de spiller med symfoniorkestret”.

Efter pausen, hvor der havde været mulighed for at nyde både et glas vin, kaffe og kage, blev der spillet Bach.

Og her var det Mihaela Oprea og Lada Fedorova, som spillede solo-violin og de havde selskab af ProMusica-orkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...