Endelig fik Roueida Fayoumi sig en uddannelse

27. september 2021 Erhverv
Roueida Fayoumi. Privat foto
Roueida Fayoumi. Privat foto

Roueida Fayoumi, som bor i Stenbjergparken, er en glad og meget tilfreds kvinde, som stortrives i sit lokalmiljø og har det strålende med de mennesker, som hun er omgivet af.

“Blandt andet har jeg lavet en lille klub, hvor kvinder samles en gang imellem fra klokken 17 til 21 for at hygge og snakke og så byder jeg også nye tilflyttere velkommen med en æske chokolade og et lille hæfte, der handler om at bo i Stenbjergparken”, siger Roueida Fayoumi, der altid er aktiv.

I sidste uge blev hun færdig med Social- og Sundhedshjælperuddannelsen og det er vigtigt for hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hidtil har jeg været ufaglært vikar på blandt andet Ulkebøl Plejecenter, hvor jeg passede en ældre person, som kun talte arabisk”, siger Roueida Fayoumi, der også har været afløser i Amaliehaven i Augustenborg, hjemmeplejen i Tandsbjerg-området og i Alssund-distriktet samt på Hørup Plejecenter.

Hun fortæller, hun er mor til fem børn, som alle er voksne, de fire har uddannelse og arbejde, mens den femte læser på seminariet.

“Og det betyder, jeg var nået dertil, at jeg kunne gøre noget godt for mig selv – og det var at tage en uddannelse, så jeg er sikker på at have et arbejde”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er håbet, at hun kan blive ansat på et plejecenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...