Endelig – nu er Als Grill i Nordborg åben

4. juni 2021 Erhverv

Efter at have været lukket i mere end et år, så er Als Grill i Nordborg åben igen – og det var en åbning for fuld musik, fordi Nordals’ egen X Factor-stjerne, Vilson Ferati, spillede i en halv times tid.

“Jeg er glad for endelig at åbne igen og det er i en grill, som er i flot stand”, siger ejeren, Emsal, til SønderborgNYT.

Der er flere, som har undret sig over, hvorfor der har været lukket så længe – og rygterne har været mange.

“Der har været alvorlig sygdom i familien, så jeg valgte at bruge mine kræfter på at hjælpe der”, siger Emsal, som nu er klar med grillkyllinger, bøfsandwich, hotdogs og anden grillmad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu håber han på, at der kommer mange kunder.

På åbningsdagen var der pænt med gæster og nogle af dem var kommet for at høre Vilson Ferati spille nogle af de sange, som han sang i X Factor.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...