Endelig ser det ud til at vejen ved Skeldebro bliver lavet

27. januar 2020 Broager

I den forløbne uge er arbejdet med reparationen af vejen ved Skeldebro gået i gang, så denne ‘never – ending-historie  måske kan få sin ende – inden turistsæsonen 2020.

I weekenden den 17. og 18 marts 2018 blev området ramt af højvande og kraftig østenvind, som gav mange ødelæggelser.

I Sønderborg blev dele af den nyrenoverede strandpromenade ødelagt. Det gav stor mediebevågenhed og nogen tid efter blev skaderne udbedret.

På Broagerland blev Gendarmstien ødelagt flere steder. Et par af stederne blev hurtigt udbedret, mens vejen ved Skeldebro blev lukket for bilkørsel, fordi det halve af vejen var skyllet væk et par steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gendarmstien går langs med vejen i Skeldebro, så der er en del såkaldt blød trafik, som dog stadig kan benytte vejen.

Tiden gik – resten af 2018 – uden at der skete noget, så utilfredsheden bredte sig, skriver Kaj Østergaard på broagerland.dk

For omkring et år siden blev der læsset mange store sten af ved Skeldebro, så nu regnede mange med, at der skete noget, men ak-ak-ak.

Artiklen fortsætter under annoncen

I starten hed det sig, at Kystinspektoratet skulle godkende reparationen af vejen og en kystsikring, men 1. september 2018 overtog Sønderborg Kommune opgaven og der blev lovet, at vejen var klar inden turistsæsonen 2019 gik i gang. Men ak-ak-ak.

Da turistsæsonen 2019 var forbi, var reparationen af vejen ved Skeldebro stadig ikke gået i gang. Nu hed det sig, at det var Sønderborg Kommunes første opgave med kystsikring for Kystinspektoratet, så det krævede noget læring for at løse opgaven.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om sagen HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Nordborg

Røg fra halmlager

6. december 2021 112

Natten til mandag – klokken 02:50 rykkede brandvæsnet til Lundenvej i Lunden på Nordals. “Der var røg i et halmlager, men heldigvis var der et sprinkleranlæg, som havde slukket ilden”, siger politikommissær Thomas Berg.  

Læs mere...