Endnu en dag i Forligsinstitutionen

26. april 2018 Erhverv

Forhandlerne fra både statens, regionernes og kommunernes område har sent onsdag forladt Forligsinstitutionen.

Forhandlerne for statens arbejdsgivere og arbejdstagere er tilsagt igen torsdag klokken 13, mens de øvrige er blevet bedt om at komme tilbage klokken 15.

TV 2s Ole Krohn fortæller sent onsdag, at de kommunale lønmodtageres topforhandler, Anders Bondo Christensen, har meget travlt, hvis han skal ikke skal blive efterladt i forhandlingerne.

“Netop nu sidder han i hovedbetyrelsesmøde med det mest kompetente organ hos lærerne og diskuterer strategien for, hvad de skal gøre. Sagen er, at hvis han ikke snart lander en læreraftale, så risikerer han, at Dennis Kristensen og co. kører solo uden ham. Så det er et svært dilemma, som lærerne er i for øjeblikket”, siger Ole Krohn på TV2s blog om overenskomstforhandlingerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...