Endnu en succesfuld Live-Shopping på SønderborgNYT

3. februar 2021 Erhverv

Onsdag aften var der igen Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebook og der var rigtigt mange sønderborgensere, som både fulgte udsendelsen og bestilte af de varer, som butikkerne, Kop & Kande, Carstensens Tehandel, Jack & Jones, name it og Only havde fundet frem.

Detailhandlen i Sønderborg – og resten af landet – er lukket ned. Det betyder, at rigtigt mange butikker har det rigtigt svært. Nogle af dem viser varer frem på deres egen Facebookside, men i Live-Shopping-samarbejdet med Sønderborg og Vores Sønderborg, så når butikkerne ud til langt flere mulige kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har en pænt stor gruppe, der ser med, når vi bruger vores Facebook. Men det er langt fra samme antal, som SønderborgNYT har kontakt til via deres Facebookside”, siger butikschef Louise Friebel fra name it i Borgen.

Hun fortæller, at name it kun nårde at være åben i tre uger, inden den seneste nedlukning kom.

“Ved at være med i udsendelsen i aften, så er der flere, der ser, at vi er her”, siger butikschefen.

Og Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebook virker.

“Vi solgte meget mere end vi turde håbe på”, siger butikschefen i Jack & Jones efter udsendelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dagene efter den første Live-Shopping-udsendelse var der også kunder, som kontaktede butikkerne for at købe af de varer, der var vist frem i udsendelsen. Og det er muligt fremover at se onsdagens ‘butiksrunde’ – og også at kontakte butikkerne for at bestille. Udsendelsen bliver liggende på SønderborgNYTs Facebookside.

Du kan se onsdagens Live-Shopping-udsendelse på SønderborgNYTs Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ønsker du en af de viste varer, skal du henvende dig direkte til butikken.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...