Endnu mere patientsamarbejde i psykiatrien

25. februar 2015 REGIONALT

En ny politik for samarbejdet med patienter og pårørende blev forleden godkendt af regionsrådet. Dermed er startskuddet givet for et endnu tættere samarbejde med borgerne omkring det at komme sig og at leve et liv med psykisk sygdom.

Bag politikken står en arbejdsgruppe bestående af patient- og pårørenderepræsentanter fra Psykiatrisk Dialogforum og repræsentanter fra Psykiatrien i Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Patienter og pårørende er samarbejdspartnere med værdifulde erfaringer og ressourcer, der skal bruges sammen med den sundhedsfaglige ekspertise. At vi trækker på patienters og pårørendes viden er også en forudsætning for, at vi fortsat kan udvikle psykiatrien”, siger formand for Psykiatri- og Socialudvalget Thies Mathiasen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...