Endnu ved ingen hvor meget Kræftens Bekæmpelse samlede ind i Sønderborg

13. april 2021 Samfund

Der er endnu ingen, der ved, hvor mange penge Kræftens Bekæmpelse fik samlet ind i Sønderborg forleden.

I ‘normaltider’ tælles de indsamlede penge i et lokalt pengeinstitut, men det har Coronaen forhindret denne gang.

“Det betyder, at de penge, som blev samlet ind i Sønderborg, er blevet hentet og fragtet til København, hvor de tælles”, siger Carsten Stoltenberg, som er formand for lokalafdelingen i Sønderborg.

For hver 100 kroner af indsamlingens overskud går 60 kroner til forskning i kræft, 19 kroner til patientstøtte, 18 kroner til forebyggelse af kræft og 3 kroner til administration.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af dig og andre, der vælger at støtte sagen og er med til at sikre, at flest muligt overlever kræft – og at mennesker ramt af kræft og deres pårørende har de rigtige betingelser for, at livet efter kræft bliver bedst muligt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...