Fra november kan Norlys-kunder fryse energiregninger inde

7. oktober 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Siden Folketinget vedtog Vinterpakken, der blandt andet giver mulighed for indefrysning af energiregningen, har Norlys og Netcompany arbejdet intensivt på en it-løsning til tilmeldingen af ordningen, skriver Norlys i en pressemeddelelse.

”Det er vigtigt for os, at det bliver nemt for vores kunder at tilmelde sig indefrysningsordningen, og derfor er vi glade for, at vores kunder blot skal logge ind på mit.dk, som de fleste kender i forvejen”, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys’ energiforretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Norlys er det første selskab, der tilbyder tilmelding via Netcompanys løsning på mit.dk.

Arbejder på højtryk for at blive klar

Norlys arbejder fortsat på en løsning, der kan håndtere indefrysningsordningen i Norlys’ egne it-systemer.

”Det vigtigste for os er at have en løsning klar, som gør det nemt for kunderne”, siger Mads Brøgger.

Norlys’ kundeservice modtager i øjeblikket mange opkald, og Mads Brøgger opfordrer derfor kunderne til at orientere sig om indefrysningsordningen på Norlys’ hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når indefrysningsordningen er aktiv pr. 1. november, skal kunderne følge et link fra Norlys’ hjemmeside til tilmeldingen på mit.dk.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...