Energiminister Lars Christian Lilleholt besøger Venstre i Sønderborg

8. november 2017 KV2017

Energiminister Lars Chr. Lilleholt kommer til at høre om ProjectZero, havvindmøllepark mellem Als og Fyn, kraftvarmeværk på Nordals og meget mere, når han på fredag besøger Sønderborg kommune.

“Sønderborg kommune er en frontløber når man ser på danske kommuners indsats på klima- og energi området. Det glæder jeg mig til at fortælle Lars Chr. Lilleholt om og samtidig benytte muligheden for at løfte nogle af de udfordringer vi har for at kunne blive endnu mere energieffektive”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse forud for besøget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Chr. Lilleholt besøger sammen med borgmesterkandidat Peter Hansen ProjectZero på Alsion og derefter SønderborgFforsyning, hvor de bl.a. også skal på solceller.

Venstres lokale folketingsmedlem og sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, deltager i besøget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...