Energiminister Lars Christian Lilleholt besøger Venstre i Sønderborg

8. november 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Energiminister Lars Chr. Lilleholt kommer til at høre om ProjectZero, havvindmøllepark mellem Als og Fyn, kraftvarmeværk på Nordals og meget mere, når han på fredag besøger Sønderborg kommune.

“Sønderborg kommune er en frontløber når man ser på danske kommuners indsats på klima- og energi området. Det glæder jeg mig til at fortælle Lars Chr. Lilleholt om og samtidig benytte muligheden for at løfte nogle af de udfordringer vi har for at kunne blive endnu mere energieffektive”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse forud for besøget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Chr. Lilleholt besøger sammen med borgmesterkandidat Peter Hansen ProjectZero på Alsion og derefter SønderborgFforsyning, hvor de bl.a. også skal på solceller.

Venstres lokale folketingsmedlem og sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, deltager i besøget.

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...