Energiminister Lars Christian Lilleholt besøger Venstre i Sønderborg

8. november 2017 KV2017

Energiminister Lars Chr. Lilleholt kommer til at høre om ProjectZero, havvindmøllepark mellem Als og Fyn, kraftvarmeværk på Nordals og meget mere, når han på fredag besøger Sønderborg kommune.

“Sønderborg kommune er en frontløber når man ser på danske kommuners indsats på klima- og energi området. Det glæder jeg mig til at fortælle Lars Chr. Lilleholt om og samtidig benytte muligheden for at løfte nogle af de udfordringer vi har for at kunne blive endnu mere energieffektive”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse forud for besøget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Chr. Lilleholt besøger sammen med borgmesterkandidat Peter Hansen ProjectZero på Alsion og derefter SønderborgFforsyning, hvor de bl.a. også skal på solceller.

Venstres lokale folketingsmedlem og sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, deltager i besøget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...