Enhedslisten håber på erhvervslivet vil ansætte flere

4. december 2013 Debat

Bestyrelsesmedlem Jan Blume, Enhedslisten, skriver:

Enhedslisten er meget glade for, at vi igen har fået en Socialdemokratisk borgmester i Sønderborg.

Enhedslisten Sønderborg er også meget glade for samarbejdet i de afsluttede forhandlinger og tilfredse med den formandspost og de udvalgsposter, vi har fået i Byrådet, samt den gode tone iblandt partierne, som nu får flertal i næste byrådsperiode.

Enhedslisten er glade for, at Erik Lauritzen får borgmesterkæden.

Enhedslisten er glade for, at Erik Lauritzen får borgmesterkæden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Blume og Enhedslisten vil arbejde for de mange, der rammes af regeringens kontanthjælpsreform.

Jan Blume og Enhedslisten vil arbejde for de mange, der rammes af regeringens kontanthjælpsreform.

Forhandlingerne har ikke været helt så lette for vores bagland, på vores politik og på vores værdier, hvor vi mener, at mennesker fungerer bedst i sociale fællesskaber – vi har indgået et kompromis og strækker nu vores hånd ud til erhvervslivet ved at være med til at afskaffe dækningsafgiften i denne her byrådsperiode, hvorefter vi tror på, at erhvervslivet så vil se muligheden og skabe et råderum, hvor bestyrelser, ledere og medarbejdere medvirker til at vælge langt mere socialt medansvar til og give plads til jobskabelse for de mange ledige, vi har i kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Dog vil Enhedslisten Sønderborg understrege, at dagsordnen fortsat i de næste fire år er at skabe bæredygtighed i landdistrikterne og sætte alle vores kræfter ind mod samfundets ulighed, og den økonomiske katastrofe, som flere hundreder kontanthjælpsmodtagerne bliver udsat for her fra den 1. januar 2014, samt støtte og hjælpe de virksomheder og faglige organisationer, som i dag bekæmper socialdumping, herunder de asociale nyttejob, som er skabt af regeringen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...