Enhedslisten: Kassereren havde sine lange fingre i kassen

11. oktober 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

På en ekstraordinær generalforsamling lørdag blev medlemmerne i Enhedslisten i Region Syddanmark ifølge Politiken orienteret i sagen, der i sommer førte til, at deres kasserer blev politianmeldt for underslæb.

“Og det viser sig at være et “ganske betragteligt beløb”, som kassereren har taget fra Enhedslisten”, siger partiets kontaktperson i regionen, Charlotte Nørgaard.enhedslisten

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har regnet os frem til, at det er par hundredetusinde kroner. Men sagen ligger jo hos politiet, så de kan efterforske det”.

“Kasseren har været i partiet “et stykke tid”, men selve underslæbet er foregået det seneste halvandet år, siger Charlotte Nørgaard og fortæller, at kassereren hver måned i den periode har taget et beløb fra kassen”.

“Vi er selvfølgelige meget kede af det, der er sket. Men ikke mindst er vi kede af, at en af vores partikammerater har haft det så dårligt, at han kunne finde på at gøre sådan noget”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Underslæbet blevet opdaget i sensommeren i forbindelse med en konstituering af en ny bestyrelse, hvor man opdagede, at der var noget, der ikke stemte.

Herefter lavede man en kontrol af kassebeholdningen.

“Alle medlemmerne i partiet synes, det er en alvorlig situation, men vi synes, vi har tacklet det godt. Og heldigvis er der nu nogle gode venner, der kan hjælpe et menneske i krise. For man gør kun sådan noget, hvis man er i krise, tror jeg”, siger Charlotte Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

enhedslisten

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...