Enreach – og dermed ipnordic – er blandt Europas bedste inden for IP-telefoni og UCaaS

8. december 2020 Erhverv

Den globale analysevirksomhed Frost & Sullivan har i sin nyeste Frost Radarundersøgelse udnævnt Enreach som værende en af markedslederne inden for IPtelefoni og Unified Communications as a Service, UCaaS.

Og hos ipnordic vækker udnævnelsen stor glæde:

”Vi er utrolig stolte af at være en del af Enreach. Vi mærker styrken af det europæiske samarbejde hver dag og selvom vores koncept og service stadig udspringer fra kontoret i Gråsten, så betyder det internationale samarbejde, sparringen og innovationen, at vi hele tiden leverer de bedste løsninger til vores danske kunder”, fortæller Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den europæiske kommunikationsgruppe Enreach, som blandt andet tæller lokale ipnordic, HeroBase og M Mobility, scorer højt på både innovations- og vækstdimensioner:

”Med sin omfattende løsningsportefølje og betydelige vækst i de seneste par år, har Enreach fortjent en plads blandt de stærkeste, europæiske vækstog innovationsledere på IP-telefoni- og UCaaS-markedet” fortæller Elka Popova, Vice President of Research hos Frost & Sullivan i en pressemeddelelse og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med fleksible og mobile cloud-tjenester samt en partnervenlig tilgang, er Enreach godt positioneret til at levere værdi til virksomheder af forskellige størrelser og industrier i hele Europa. Forpligtet til fortsat innovation og vækst, vil Enreach sandsynligvis videreudvikle sine cloudkommunikationsløsninger og udvide sin geografiske rækkevidde for bedre at imødekomme udviklende kundebehov i flere europæiske lande.”

Stijn Nijhuis, CEO hos Enreach, fortæller:

”Vi er meget glade for denne anerkendelse, som værende en af de største aktører i branchen. Det afspejler det hårde arbejde, som vi har lagt i vores udvikling de seneste par år – en kombination af vores ’Buy and Build’-strategi, forpligtelse til en avanceret teknologi-køreplan og udrulning af innovative tjenester i hele Europa. Jeg takker hele vores fællesskab – personale, kunder og partnere – for deres fortsatte støtte.”

Markedsvækst ledet af behov for fleksibilitet

Ifølge eksperterne hos Frost & Sullivan har COVID-19-epidemien forstærket behovet for fleksibilitet i brug af teknologi – fra kapacitetsjusteringer til levering af tjenester uafhængigt af brugerplacering, netværk og enheder:

”2020 har potentiale til at blive et vendepunkt i brugen af cloudtjenester. Cloud-calling, videomøder samt chat- og samarbejdsplatforme er alle fleksible og omkostningseffektive løsninger til den hurtigt voksende, eksterne arbejdsstyrke såvel som til forskellige organisationer, der søger måder at opretholde medarbejder- og kundeengagement på trods af fysiske afstande”, fortæller Elka Popova.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stijn Nijhuis fra Enreach tilføjer:

”Udover at være et afgørende år for IP-telefoni og UCaaS har 2020 også været en af flere milepæle for Enreach – med bl.a. opkøbet af danske HeroBase og hollandske Botsquad, den fortsatte udvikling af vores teknologiplatform- og tjenester, samt væksten i vores europæiske kunde- og forhandlerbase. At modtage denne anerkendelse fra Frost & Sullivan er en god afslutning på året”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...