Er centerledelse i Sygehus Sønderjylland et gode?

5. januar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Region Syddanmark skrev forleden fyresedler til Sygehus Sønderjyllands centerledelse og det får det socialdemokratiske regionsrådsmedlem, Jørn Lehmann, til at spørge, om det i det hele taget giver mening at have en centerledelse.

“På udvalgsmødet i regionsrådet vil jeg have diskuteret, om en centerledelse er en fordel eller måske årsag til en masse bøvl”, siger Jørn Lehmann.

“Der er rigtigt mange sygehusansatte, der ikke ser en centerledelse som et gode og det er vi nødt til at snakke om”, siger Jørn Lehmann. Han er helt på det rene med, at det ikke er regionsrådets opgave at finde den bedste ledelsesform til sygehusene og heller ikke at pege på de rigtige ledere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kunne sådan set bare bede regionens direktør om at få tingene til at virke, men jeg mener, at vi skal give hende de oplysninger om strukturen, som vi får, når vi kommer rundt på sygehusene”, siger Jørn Lehmann til SønderborgNYT.

Jørn Lehmann er også spændt på, hvor mange penge, den fyrede ledelse skal have med ud af døren.

“Når man fyrer mennesker fordi de ikke passer deres opgaver godt nok, så virker det forkert, de skal have større beløb med sig videre”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...