Er centerledelse i Sygehus Sønderjylland et gode?

Arkivfoto
Arkivfoto
5. januar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Region Syddanmark skrev forleden fyresedler til Sygehus Sønderjyllands centerledelse og det får det socialdemokratiske regionsrådsmedlem, Jørn Lehmann, til at spørge, om det i det hele taget giver mening at have en centerledelse.

“På udvalgsmødet i regionsrådet vil jeg have diskuteret, om en centerledelse er en fordel eller måske årsag til en masse bøvl”, siger Jørn Lehmann.

“Der er rigtigt mange sygehusansatte, der ikke ser en centerledelse som et gode og det er vi nødt til at snakke om”, siger Jørn Lehmann. Han er helt på det rene med, at det ikke er regionsrådets opgave at finde den bedste ledelsesform til sygehusene og heller ikke at pege på de rigtige ledere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kunne sådan set bare bede regionens direktør om at få tingene til at virke, men jeg mener, at vi skal give hende de oplysninger om strukturen, som vi får, når vi kommer rundt på sygehusene”, siger Jørn Lehmann til SønderborgNYT.

Jørn Lehmann er også spændt på, hvor mange penge, den fyrede ledelse skal have med ud af døren.

“Når man fyrer mennesker fordi de ikke passer deres opgaver godt nok, så virker det forkert, de skal have større beløb med sig videre”, siger han.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...