Er du den nye børnemodel eller den nye filmstjerne?

Pressefoto
Pressefoto
26. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vi er vilde med børn – uanset om de har flotte krøller, skønne stritører, store brune øjne, krudt i rumpetten, charmerende mellemrum mellem fortænderne eller et dejligt smil!

Cast Agency Denmark søger for øjeblikket i samarbejde med Børnecasting.dk, piger og drenge i alderen 3-16 år til model, film og tv-opgaver. Her kan børn få mulighed for at medvirke som børnemodel for kendte tøjbrands. Eller måske blive den nye børneskuepiller og medvirke i f.eks. en biograffilm, eller i Youtuberne, Maja & Mingus’, næste musikvideo for børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så har du en skøn, sjov, charmerende søn eller datter, så tag ham eller hende i hånden og kom forbi børnecastingen i Borgen Shopping fredag den 16. februar kl. 10.00 – 15.00.

”For en god orden skyld skal det bemærkes, at Borgen Shopping alene giver husly til castingen, vi har ikke noget med den efterfølgende udvælgelse at gøre”, oplyser Centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Det sker i stueetagen ved siden af YouSee-forretningen.

Er der også en ven, veninde, søster eller bror og synes de, det kunne være skægt, at få taget billeder sammen? Så bare kom an og tilmeld i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan gør du

Gå ind på Børnecasting.dk – vælg Sønderborg og hvornår på dagen, du gerne vil deltage. Når du har tilmeldt, modtager du en SMS med dit casting-id, som du skal medbringe til castingen.

Når du møder op, bliver du mødt af børnecastingteamet hvor du her bliver castet og får taget forskellige professionelle billeder.

Cast Agency Denmark kigger efterfølgende billederne igennem og på baggrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet til eventuelle fremtidige jobs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et begrænset antal pladser!

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...