Er du interesseret i spændende bo- og arbejdsfællesskaber?

5. august 2020 Broager

Under titlen ”Broagerland 3.0 – pilotprojekt som frilandsby” er man i gang med et spændende projekt, hvis formål er at tiltrække nye folk og nye erhverv på Broagerland. Initiativtagerne tror, at nye bo- og arbejdsfællesskaber kan være med til det. Og det har de taget initiativ til.

“Vi har det jo godt her på Broagerland, men vi skal væk fra at blive til et sovesamfund og i stedet blive til et udviklingssamfund med nye impulser. Fremtiden ligger foran os, hvis vi forstår at bruge vores stærke sider – og det er naturen, historien, kulturen og vores fællesskab, som er faktorer der i den grad tiltrækker de nye generationer”, siger Ingebeth Clausen, formand for arbejdsgruppen og daglig projektleder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når det hedder ’frilandsby’, skyldes det, at der skal trædes nye stier og træffes nye forholdsregler for at visionen på Broagerland kan foldes helt ud, og det kræver nye spilleregler”, siger faglig projektleder Hanne Tanvig i en pressemeddelelse

Er du blevet interesseret i at høre mere om og måske deltage i projektet? Så kan du se og høre om muligheder for de nye bo- og arbejdsfællesskaber på Broagerland lørdag den 29. august.

Her kan du høre om visionen og arbejdet indtil nu, opleve kulturen og se mulige steder for nye bo- og arbejdsfællesskaber. Vi har især haft kig på en interessant landejendom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet starter kl. 10 og varer hele dagen. Det koster 150 kr. at deltage, men så får du også en guidet rundtur med bus på Broagerland og egnsretter til både frokost og aftensmad.

Alle interesserede – fra nær og fjern – er velkomne.

Program og tilmelding er på Broagerlands hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...