Er du klar? ‘Facebook Live Shopping Sønderborg’ fortsætter på onsdag

12. februar 2021 Erhverv

For fjerde gang i træk kan alle sønderborgensere ’shoppe amok’ i fem lokale Sønderborg-butikker, når SønderborgNYT og Vores Sønderborg sender ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ direkte fra butikkerne Jacob Nielsen & Søn, Matas Perlegade, Skoringen, Janne K og In mood.

Der var rekordsalg i denne uges  udgave af ’Facebook Live Shopping’ – som i anledningen af Valentins dag – også bød på konkurrencer om gavekort fra Vores Sønderborg og Valentin-buketter fra Kvickly i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad de fem lokale butikker er klar med at gode tilbud, kan du finde ud af, ved at følge med direkte på SønderborgNYTs Facebookside på onsdag  – deltag – så bakker du samtidig op om vores lokale detailhandel i Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...