Er du klar? ‘Facebook Live Shopping Sønderborg’ fortsætter på onsdag

12. februar 2021 Erhverv

For fjerde gang i træk kan alle sønderborgensere ’shoppe amok’ i fem lokale Sønderborg-butikker, når SønderborgNYT og Vores Sønderborg sender ’Facebook Live Shopping Sønderborg’ direkte fra butikkerne Jacob Nielsen & Søn, Matas Perlegade, Skoringen, Janne K og In mood.

Der var rekordsalg i denne uges  udgave af ’Facebook Live Shopping’ – som i anledningen af Valentins dag – også bød på konkurrencer om gavekort fra Vores Sønderborg og Valentin-buketter fra Kvickly i Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad de fem lokale butikker er klar med at gode tilbud, kan du finde ud af, ved at følge med direkte på SønderborgNYTs Facebookside på onsdag  – deltag – så bakker du samtidig op om vores lokale detailhandel i Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...