Onsdag aften er SønderborgNYT på butiksbesøg og sender Facebook Live-Shopping

16. februar 2021 Erhverv

Onsdag fra klokken 19 kan du igen sidde derhjemme og shoppe med, når SønderborgNYT og Vores Sønderborg besøger fem butikker, hvor personalet er klar til at præsentere varer i Facebook Live-Shopping på SønderborgNYTs Facebookside.

“Vi fundet en rigtig god pris på nogle Tissot-ure og så viser vi læderarmbånd fra Ole Lyngsø, vægure og også Georg Jensen-smykker”, siger Bjarne Vejsnæs fra Jacobsen & Søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tøjbutikken in mood er klar med blandt andet smarte jakker, ‘store’ skjorter og veste.

Det er fjerde uge i træk, sønderborgensere kan ’shoppe amok’ i fem Sønderborg-butikker, når SønderborgNYT og Vores Sønderborg sender ’Facebook Live-Shopping’ direkte fra butikkerne Jacob Nielsen & Søn, Matas i Perlegade, Skoringen, Janne K og in mood.

Der var rekordsalg i sidste uges udgave af ’Facebook Live Shopping’, som – i anledningen af Valentins dag – også bød på konkurrencer om gavekort fra Vores Sønderborg og Valentin-buketter fra Kvickly i Borgen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...