Erfaren direktør bliver stedfortrædende direktør for Social- og Seniorforvaltningen

11. september 2021 Erhverv

Det bliver en erfaren direktør, der mandag begynder i jobbet som stedfortrædende direktør for social- og seniorområdet i Sønderborg Kommune. For her tager tidligere kommunaldirektør i Tønder Kommune, Klaus Liestmann, over efter Helle Mønsted Nielsen, der har ønsket at stoppe.

Klaus Liestmann er ansat frem til udgangen af april 2022 som stedfortrædende direktør, og dermed vil han sikre driften af social- og seniorområdet ind i den nye valgperiode, inden en ny direktør ansættes.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg er meget glad for, at Klaus Liestmann har indvilliget i at hjælpe Sønderborg Kommune i en vanskelig tid. Og jeg ved, at han – med de kompetencer og den erfaring han har som tidligere social- og kommunaldirektør – kan gå direkte ind i funktionen”, siger kommunaldirektør i Sønderborg Kommune, Tim Hansen.

Klaus Liestmann glæder sig til at komme i gang med opgaven.

”Jeg er meget glad for, at Sønderborg Kommune vil gøre brug af mine kompetencer og arbejdsindsats på et fagområde, jeg har solid kendskab til. Jeg kender Sønderborg Kommune som en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, og jeg ser frem til at samarbejde med byråd, kollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere på området”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk