Erfaringer fra ProjectZero bredes ud i andre kommuner

25. juni 2021 Erhverv

Et nyt samarbejde mellem tre kommuner og private aktører, der skal sætte skub i energieffektiviseringer og varmekonverteringer i boliger, bygger på erfaringerne fra ProjectZero om, hvordan boligejerne motiveres til at gennemføre energibesparelser.

Det er kommunerne Skive, Middelfart og Helsingør, der med støtte fra Energifonden, går ind i et tæt samarbejde med Videncentret Bolius i projektet grønbolig.nu for at få boligejerne i deres kommuner til at sætte gang i energieffektivisering.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det glæder mig, at andre kommuner nu kan få gavn af de mange erfaringer vi har gjort i Sønderborg siden 2007. Erfaringerne bygger på kommunikationsindsatser og forpligtende samarbejder mellem bygge- og installationsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, ejendomsmæglere og pengeinstitutter med ambitioner om at motivere boligejere til at energirenovere deres boliger, som står for omkring 40 procent af CO2-udledninger”, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet bygger videre på de positive erfaringer, der er opnået gennem ProjectZero, hvor områdets koordinerede indsatser har skabt større deltagelse og energibesparelseseffekter end tidligere set i andre danske kommuner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49