Ergoterapeuter i praktik hos Købmandsgården

1. december 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I disse uger er tre ergoterapistuderende i praktik hos Købmandsgården, som tilbyder mennesker med senhjerneskade en vedligeholdende træning efter kommunen har afsluttet behandlingen.

De tre studerende, Lene Hein, Pia Ravn og Hanne Sørensen er sidsteårs-studerende på ergoterapiuddannelsen UC Syd i Esbjerg. Der er ikke mange steder, hvor der er focus på livslang vedligeholdende træning af mennesker med hjerneskade, så derfor fik de øje på Købmandsgården.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har været i gang i en uge, og fordi de er tre, kan der være en med på alle hold. Et af deres formål er at fortælle os, hvad vi kan gøre bedre, og det glæder vi os til at høre om, skriver Købmandsgården i en pressemeddelelse.

Men derudover vil de vurdere, hvad den vedligeholdende træning betyder for den enkelte bruger.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...