Erhvervsakademi SydVest inviterer til netværksmøde

9. januar 2019 Erhverv

Erhvervsakademi SydVest har siden 2014 i et tæt samarbejde med byggebranchens interessenter, været med til at give landsdelens byggeaktører, nye veluddannede byggekoordinatormedarbejdere, der med den nyeste viden er med til at gøre byggeriet mere effektivt.

Omdrejningspunkterne for uddannelsen som byggekoordinator, er i samspil med branchens parter og aktører, med overblik og forståelse for byggeriet, at kunne vurderer og sikre samspillet imellem faggrupper i byggeriets mange faser, fra ide til fuld færdig brug og drift og vedligeholdelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med viden om projekt- og entrepriseledelse, bæredygtigt byggeri, forretningsforståelse og byggejura, er erhvervsakademiuddannelsen som byggekoordinator med til at fastholde og udvikle byggebranchen til et rentabel og fornuftigt forretningsområde.

Erhvervsakademi SydVest inviterer til netværksmøde

Netop for at være med til at kunne udbrede viden omkring de mange effektiviserings muligheder, inviterer Erhvervsakademi SydVest til netværksmøde for byggebranchens aktører, mandag den 21 januar med start kl. 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med netværksmødet er tænkt som en fælles platform for byggeriets partnere og landsdelens aktører inden for byggebranchen, der skal være med til at styrke virksomhedernes netværk af samarbejdspartnere, at møde og udveksle erfaringer med nye interessante virksomheder, byggekoordinatorer og studerende, høre spændende oplæg og netværke – alt sammen for at styrke byggeriets parter – og ruste branchen til nuværende og fremtidige byggeprojekter, skriver Erkvervsakademiet.

”Vi kan kun anbefale virksomhederne og interessenter til at møde op til et spændende og indholdsrigt netværksmøde”, siger Mogens Frølich, souschef for Campus Sønderborg og daglig underviser på byggekoordinatoruddannelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har inviteret spændende foredragsholdere som:  ProjectZero der fortæller om nyeste viden inden for ProjectZero-tiltag, iKontrol der med deres smarte løsningsforslag, kan afslutte kvalitetssikringen i én arbejdsgang – slut med bøvlede og lange rutiner og Teknisk Landsforbund der præsenterer et spændende kursuskataloget kan være med til at styrke medarbejdernes kompetencer”.

Hele arrangementet er gratis og en berigende oplevelse for de fremmødte, hvor det blot kræver en tilmelding til Mogens Frølich på mail: mofr@easv.dk eller en sms på 4177 5770

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og vær med til at kickstarte det spændende initiativ, der kan være med til at åbne nye muligheder for din virksomhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...