Erhvervsfolk går med i Borgen

17. december 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bent Jensen fra Linak foretager nu sammen med Bitten og Mads Clausens Fond, der står bag Danfoss, den første samlede investering, nemlig i shoppingcentret Borgen i Sønderborg. De anser det for at være en god mulighed for både at støtte op om et stærkt, lokalt initiativ og samtidig gøre en god forretning, oplyser Radio Als.borgen

Artiklen fortsætter under annoncen

– Borgen er et meget spændende projekt, som kommer til at få stor betydning for Sønderborg og opland. Vi har valgt at støtte op om det, fordi vi her så en unik mulighed for at bakke yderligere op om det lokalsamfund, vi er en del af, siger Bent Jensen fra Linak.

Peter Mads Clausen, formand for Bitten og Mads Clausens Fond, fortæller, at man investerer, fordi man opfatter Borgen som en rigtig god forretning:

– Vi er naturligvis glade for denne mulighed for at støtte et spændende lokalt projekt, men først og fremmest opfatter vi det som en god forretning. Vi foretager investeringen her som en af vores løbende kapitalinvesteringer og forventer, at den vil give et fint afkast, siger Peter Mads Clausen.