Erhvervsfolk går med i Borgen

17. december 2013 Erhverv

Bent Jensen fra Linak foretager nu sammen med Bitten og Mads Clausens Fond, der står bag Danfoss, den første samlede investering, nemlig i shoppingcentret Borgen i Sønderborg. De anser det for at være en god mulighed for både at støtte op om et stærkt, lokalt initiativ og samtidig gøre en god forretning, oplyser Radio Als.borgen

Artiklen fortsætter under annoncen

– Borgen er et meget spændende projekt, som kommer til at få stor betydning for Sønderborg og opland. Vi har valgt at støtte op om det, fordi vi her så en unik mulighed for at bakke yderligere op om det lokalsamfund, vi er en del af, siger Bent Jensen fra Linak.

Peter Mads Clausen, formand for Bitten og Mads Clausens Fond, fortæller, at man investerer, fordi man opfatter Borgen som en rigtig god forretning:

– Vi er naturligvis glade for denne mulighed for at støtte et spændende lokalt projekt, men først og fremmest opfatter vi det som en god forretning. Vi foretager investeringen her som en af vores løbende kapitalinvesteringer og forventer, at den vil give et fint afkast, siger Peter Mads Clausen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...