Erhvervsfolk hjalp partnere til ekstra omsætning på 44 millioner kroner

16. februar 2020 Erhverv

Ved at lytte til hinandens ønsker om mulige nye kunder, er det lykkedes partnerne i det strategiske forretningssamarbejde BNI at hjælpe hinanden til en ekstraomsætning på godt 44 millioner kroner i 2019 i Region Sydjylland.

Regionen tæller teams i Esbjerg, Sønderborg og Rødekro/Aabenraa med samlet 90 forretningspartnere. I løbet af foråret planlægger BNI at etablere et forretningsteam med minimum 25 forretningspartnere i Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

BNI Sydjylland er en del af verdens største og ældste relationsorganisation BNI med sammenlagt en kvart million forretningspartnere i 9.500 teams i over 70 lande. I 2019 omsatte BNI på verdensplan for over 16 milliarder USD. BNI er et struktureret samarbejde for virksomhedsledere, og forretningsansvarlige med et selvstændigt budgetansvar. Der kan kun være en repræsentant for hver branche i et team.

“Opskriften er egentlig enkel. Jo mere du hjælper og tænker på dine forretningspartnere, jo mere forretning får du selv. Det kræver, at vi har et indgående kendskab og tillid til hinanden. Fører en forretningsmulighed til en omsætning, registrerer vi det og siger tak for hjælpen. Derfor er vi i stand til hele tiden at følge udviklingen i de enkelte teams. I 2019 havde vi forretningspartnere, der blev takket for hjælp til ekstraomsætning for mellem 2,5 og 13 millioner kroner” siger BNIs regionsansvarlige, kommunikationsrådgiver Jens Michael Damm i en pressemeddelelse.

Ved et regionsarrangement på Agerskov Kro kårede BNI Sydjylland årets bedste ledere og områdeansvarlige.

Årets teamleder, Martin Stauner, Fahrendorff Optik i Aabenraa

Årets teamkoordinator, tømrermester Morten Anker Petersen, Karl D Petersen, Sønderborg

Årets sekretær, direktør Jesper Sørensen, NyIT.dk i Sønderborg

Årets besøgsvært, guldsmed Henrik Nielsen, Esbjerg

Årets uddannelseskoordinator, direktør Per Langenberg, Langenberg Grafisk, Sønderborg

Årets mentorkoordinator, elektriker Jan Detlefsen, TA Elteknik, Sønderborg

Direktør Julie Rettig Petersen, Optimize, Aabenraa, modtog plaquetten for Outstanding Commitment for det arbejde, hun har udført i BNI regi i 2019.

De partnere, der har fået tak for hjælp til meromsætning på over 2,5 mio. kr. er direktør John Andresen, Ingeniør’ne, Esbjerg, arkitekt Brian Svane Christiansen, Sønderborg, erhvervsassurandør Kaj Schmidt, Sønderjysk Forsikring, Aabenraa og direktør Jesper Sørensen, Nyit.dk i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk